Vesprades d'estiu 2021

Vesprades d’estiu 2021

Vesprades d’estiu 2021 1080 1080 Seu de Manresa

La basílica del cor de Catalunya presenta les visites guiades “Vesprades d’estiu a la Seu de Manresa” que es faran els dies 16, 28, 29 i 30 de juliol de 19.30h a 20.45h.

Es tracta d’unes visites molt especials que comencen en un moment molt màgic del dia: quan el temple tanca les seves portes i hi regna el silenci. Els visitants recorreran el claustre, entraran a la nau central de la basílica on veuran com els vitralls i les rosasses canvien de color amb la llum del vespre i, finalment, podran pujar les 69 escales que condueixen fins a la primera coberta de la Seu des d’on gaudiran d’unes vistes privilegiades de la ciutat just quan el sol comença a pondre’s.

Un guia acompanyarà el trajecte i explicarà l’origen del temple gòtic i el seu arquitecte, en descriurà els elements arquitectònics més destacats, subratllarà la rellevància d’obres de la basílica com el retaule de l’Esperit Sant (Pere Serra, 1394) i descobrirà detalls dels contraforts i dels vitralls des de la primera teulada de l’equipament.

Es tracta d’unes visites que sempre tenen molt bona acollida entre els manresans i que també atrauen a persones de fora de la ciutat. Per tant, és imprescindible reservar plaça per assegurar que es podrà formar part d’un dels grups. Les reserves es poden fer per telèfon (93 872 15 12) o bé per correu electrònic.

*Se seguirà la normativa vigent per la contenció de la Covid-19 durant les visites.