concert d'Arlet

Concert d’Arlet

Concert d’Arlet 1080 1080 Seu de Manresa

La Comissió de l’orgue del cor de Catalunya presenta una nova proposta musical amb el doble objectiu de donar a conèixer la campanya de restauració de l’instrument i recaptar fons per poder seguir amb les tasques de rehabilitació que es duen a terme al Taller Carlos M. Álvarez. Es tracta d’un concert del grup manresà Arlet el proper divendres 2 de juliol a les 20.30h a la basílica Santa Maria de la Seu de Manresa.

Amb més d’una vuitantena d’actuacions a l’esquena i després d’haver fet parada a la sala El Sielu, al cicle Músiques de Butxaca de l’Ateneu Igualadí, al teatre Kursaal de Manresa o al Vibra Festival, Arlet portarà les cançons del seu primer disc d’estudi, Mil Raons (2018), a La Seu de Manresa. El quartet manresà, que recentment ha llançat un nou single, Ganes de tu (2020) –amb la col·laboració de la cantautora Sara Roy– acompanya el seu repertori amb una selecció de versions d’artistes com Txarango, Els Pets o Lax’n’Busto.  

El conjunt està format per Xavier Serra (veu i guitarra), Maria Oliva (teclat, harmònica, acordió i veu), Albert Sancristòfol (baix, guitarra, veus) i Miquel Oliva (bateria i percussions). Finalistes del concurs Llumplugged en l’edició de 2015 i guanyadors del certamen Play Music Stop Violence, Arlet combina temes propis d’estil pop amb covers en format acústic.

L’entrada té un preu de 10€ i l’import es destinarà íntegrament a la restauració de l’orgue del cor de Catalunya i es podrà adquirir el mateix dia del concert a la taquilla que s’habilitarà a l’entrada de la basílica manresana.