Tornen les visites teatralitzades

Tornen les visites teatralitzades 1920 1080 Seu de Manresa

La Basílica Santa Maria de la Seu de Manresa torna a apostar per una de les seves propostes estrella: les visites teatralitzades de la Fira de l’Aixada.  

El guia d’aquesta activitat serà el mateix Berenguer de Montagut, mestre d’obres de la basílica, que acompanyarà els visitants en el seu ascens per les 70 escales que condueixen des del claustre fins a la primera coberta. Durant el recorregut, s’explicarà la contractació de l’obra, el procés constructiu, les tècniques arquitectòniques emprades i el paper dels manresans i les manresanes en la construcció del temple. Montagut convidarà els visitants a fer un exercici d’imaginació per intentar projectar com serà el temple medieval de la ciutat quan estigui acabat.

La visita, guiada per l’actor David Ribera, és una forma amena i divertida d’explicar a públics de totes les edats el context de l’edificació de la Seu de Manresa i també de gaudir d’una perspectiva diferent del monument i de les vistes privilegiades de la ciutat i de la Fira des de la primera coberta.

Les visites teatralitzades amb Berenguer de Montagut s’estan convertint en un imprescindible de la Fira de l’Aixada, exhaurint les places en les totes les edicions anteriors.

Horaris i preus

Com altres anys, s’han programat un total de 10 visites durant el cap de setmana. Dissabte 24 i diumenge 25 de febrer es faran 5 visites teatralitzades: a les 11.00h, a les 12.00h, a les 13.00h, a les 17.00h i a les 18.00h. El preu de la visita és de 5,5€/persona i els menors de 7 anys hi tenen accés gratuït.

Les entrades es podran comprar el mateix dia a la Seu o de forma anticipada mitjançant la plataforma Entràpolis a https://entrapol.is/ZHGLx.

Durant la fira de l’Aixada, la Basílica estarà oberta al públic de 10.00h a 11.00h, (es farà missa d’11.00h a 12.00 els dos dies) de 12:00h a 14.00h i de 16.00h a 19.00h.

Amb la col·laboració de l’Associació Amics de la Seu.