Aixada 2022 a la Seu de Manresa

Tornen les visites teatralitzades amb Berenguer de Montagut

Tornen les visites teatralitzades amb Berenguer de Montagut 1920 1080 Seu de Manresa

Després d’un any de treva a causa de la pandèmia derivada de la Covid-19, la Fira de l’Aixada de Manresa es tornarà a celebrar amb tot el seu esplendor. La Seu participarà activament en aquest retorn tan esperat per la ciutat amb una de les seves propostes estrella: les visites teatralitzades.

El guia d’aquesta activitat serà Berenguer de Montagut, mestre d’obres de la basílica manresana, que acompanyarà els visitants des del claustre fins a la primera coberta del temple. L’arquitecte transportarà els assistents 700 anys enrera, moment en què va firmar el contracte de construcció del temple gòtic tan anhelat pels manresans.

Durant la visita, Montagut explicarà com s’imagina la gran basílica del cor de Catalunya, les solucions arquitectòniques que hi aplicarà, el gran paper que jugarà en el desenvolupament de la ciutat i del país i, en un gran exercici de projecció i amb l’ajuda de tots els visitants, visionarà com serà l’any 2022.

Horaris i preus

Les visites teatralitzades amb Berenguer de Montagut es faran el dissabte 26 i el diumenge 27 de febrer únicament en català. Cada dia s’oferiran un total de 5 visites.

Les hores de visita seran: les 11.00h, les 12.00h, les 13.00h, les 17.00h i les 18.00h.

El preu de la visita serà de 5€/persona i els menors de 7 anys hi tindran accés gratuït. Amb l’adquisició de l’entrada es podrà visitar la basílica lliurement.

Enguany es podran comprar entrades aniticipadament aquí: https://bit.ly/3IQN2hS i el mateix dia de les visites a la recepció de la Seu de Manresa.

Durant la Fira de l’Aixada, la Basílica estarà oberta a les visites de 10.00h a 14.00h i de 16.00h a 20.00h. Les misses seguiran els horaris habituals.

** En el cas de pluja, la visita s’adaptarà i, per motius de seguretat, no es podrà accedir a la primera coberta del temple.