Ajornat cicle coneixement

Ajornat el cicle de coneixement romànic

Ajornat el cicle de coneixement romànic 1587 2245 Seu de Manresa

Seguint les noves directrius sanitàries aprovades per la Generalitat de Catalunya el dijous 29 d’octubre de 2020, la conferència “La canònica de Manresa a l’Edat Mitjana” programada de cara a divendres 30 d’octubre queda ajornada.

Es tractava de la darrera ponència del “Cicle de coneixement romànic”, que havia d’impartir Josep M. Masnou, prevere del Bisbat de Vic i professor de l’Institut de Ciències Religioses de Vic.

El cicle estava format per dues conferències més que es van poder dur a terme segons el calendari previst: “Manresa i el seu comtat. De l’arribada del poder carolingi a la dotalia de l’any 1020” que es va fer el dia 9 d’octubre a càrrec del doctor Xavier Costa i “La Manresa romànica”, el passat 23 d’octubre i a càrrec de la doctora Anna Orriols. Tots dos actes van exhaurir totes les localitats.

Tan bon punt la situació sanitària ho permeti, es reprogramà la ponència i s’informarà de la nova data a les persones que ja tenien la reserva de plaça feta en primera instància.

El “Cicle de coneixement romànic” forma part del programa de celebració del Mil·lenari de la redotació de la Seu de Manresa.