Seu de Manresa oberta

La basílica és oberta seguint les noves directrius sanitàries

La basílica és oberta seguint les noves directrius sanitàries 1024 683 Seu de Manresa

D’acord amb les noves mesures de contenció de la pandèmia de la covid-19 decretades per la Generalitat de Catalunya dijous 29 d’octubre de 2020, la basílica Santa Maria de la Seu és oberta seguint les següents directrius:

  • Visites turístiques: cada dia seguint l‘horari habitual i limitant l’aforament a un 33% de la seva capacitat.
  • Visites guiades: no s’oferiran visites guiades d’inscripció oberta, però sí que es podran contractar visites per a grups bombolla de com a màxim 6 persones. Per sol·licitar una vistia guiada, ens podeu contactar al telèfon 93.872.15.12 o al correu electrònic. gestio@seudemanresa.cat .
  • Actes culturals: s’ajornen totes les propostes programades fins que la situació sanitària sigui òptima.
  • Arxiu de la Seu: seguirà obrint els divendres de 16.00h a 20.00h però només a les persones que hagin sol·licitat cita prèvia a través del correu electrònic arxiu@seudemanresa.cat. L’aforament també està limitat al 33% de la seva capacitat.
  • Misses i celebracions: s’oferiran les dues misses habituals amb el límit d’aforament estipulat del 30%. Les celebracions que estan planificades també seguiran aquesta limitació.

A més, a la basílica es disposa de diversos dispensadors de gel hidroalcohòlic, només s’hi pot accedir amb mascareta, els lavabos estan fora de servei, les portes dels espais tancats sempre queden ajustades i les visites i el marxandatge es poden pagar amb targeta de crèdit.

Aquestes mesures seran vigents les següents dues setmanes, tal i com s’ha indicat des del Govern.