PUJA A LA PRIMERA COBERTA DE #LASEUDEMANRESA!

PUJA A LA PRIMERA COBERTA DE #LASEUDEMANRESA! 1199 898 Seu de Manresa

Després de l’èxit de les “Vesprades d’estiu” , la Basílica Santa Maria de la Seu de Manresa ha decidit oferir visites guiades a la primera coberta del temple de manera habitual.

Les primeres sessions programades seran els diumenges 26 de setembre, 17 i 24 d’octubre a les 12.00h. El recorregut inclou el claustre, la nau central, l’explicació del retaule del Sant Esperit (Pere Serra, 1394) i l’accés a la primera terrassa de l’equipament.

L’ascens a la coberta es realitza a través d’una escala de 69 graons, molt estreta però en perfectes condicions. Un cop a dalt, els visitants passejaran entre contraforts i arc votants i  podran observar les marques dels pica pedrers als carreus i podran mirar la basílica des de l’obertura d’un dels magnífics vitralls del temple, sens dubte un dels moments més màgics de tota la visita. Tot això, en un espai elevat que ofereix unes vistes privilegiades de la ciutat de Manresa.

La visita tindrà una durada aproximada d’1hora 15 minuts. En cas de condicions meteorològiques adverses, l’ascens a la primera coberta s’anul·larà però la visita es mantindrà i s’ampliarà el recorregut per l’interior del temple accedint a la cripta i al baptisteri.

Les entrades es poden comprar aquí.