Masks of Catalonia's heart organ

Mascaretes per recaptar fons per l’orgue del cor de Catalunya

Mascaretes per recaptar fons per l’orgue del cor de Catalunya 1600 1199 Seu de Manresa

La Comissió de l’orgue, encarregada de la campanya “Restaurem l’orgue del cor de Catalunya” ha creat mascaretes amb la imatge de campanya del projecte amb l’objectiu de recaptar fons per la restauració i ampliació de l’instrument, ubicat a la basílica Santa Maria de la Seu de Manresa.

Es tracta d’unes mascaretes hidròfugues fetes amb teixit homologat i confeccionades a doble teixit. Tenen una bareta metàl·lica per adaptar-se millor al nas i una goma molt suau que se subjecta a les orelles. Són hidròfugues, antibacterianes i repel·lents de líquids i tenen una capacitat de filtració superior al 96%. El preu/unitat és de 10€ i es poden adquirir al Punt d’Acolliment de la basílica.

Degut a la situació de pandèmia derivada de la Covid-19, les mascaretes s’han convertit en un complement necessari per a tots els ciutadans i la Comissió de l’orgue ha apostat per crear-ne amb el seu eslògan i marca amb la intenció de destinar tots els beneficis de les vendes al projecte de restauració de l’orgue.

Des del mes d’octubre de 2020 el Taller Carlos M.Álvarez ja està treballant en la millora i adequació de l’instrument i es preveu que el primer trimestre de l’any 2022 ja estigui restaurat i ampliat. Abans, però, cal aconseguir les vies de finançament per poder dur-ho a terme i, així, retornar la sonoritat de l’orgue al temple.