Quadre de Lluís Puigros

Sorteig d’un quadre per la restauració de l’orgue

Sorteig d’un quadre per la restauració de l’orgue 1920 1080 Seu de Manresa

El pintor Lluís Puiggros ha regalat un quadre a la Comissió de l’orgue del cor de Catalunya per col·laborar amb la campanya de restauració de l’instrument.

Es tracta d’una pintura a l’oli de 50cm d’ample per 61cm d’alçada on s’hi representa l’instrument restaurat i ampliat ubicat a la capella de Sant Pere de la Seu de Manresa.

Lluís Puiggros (Sant Joan de Vilatorrada, 1970) és un reconegut pintor de realisme urbà. Ha participat a un gran nombre d’exposicions arreu del món i ha obtingut més de 500 premis relacionats amb la pintura. Puiggros ha pintat expressament aquest quadre per donar suport a la campanya i l’ha cedit de manera totalment gratuïta a la causa.

Per participar al sorteig d’aquest fabulós quadre cal comprar el/s tiquet/s a l’Acolliment de la basílica. El preu de cada tiquet és de 10€, import que es destinarà íntegrament a la restauració i ampliació de l’orgue del cor de Catalunya.

El sorteig serà el diumenge 9 d’octubre a les 20h, just abans de començar el darrer concert del cicle inagural de concerts de l’orgue. En el cas de que la persona premiada sigui entre els assistents, podrà emportar-se el quadre aquell mateix dia. Si l’afortunada no és a l’acte, es publicarà el número guanyador als perfils de xarxes socials de l’orgue del cor de Catalunya, de la Seu de Manresa i en aquesta mateixa pàgina web. El termini per recollir el quadre finalitzarà el dilluns 31 d’octubre.

* El mateix dia del sorteig es treurà un número de reserva per si la persona premiada no recull el premi en el termini establert. La Comissió de l’orgue del cor de Catalunya no disposarà de les dades dels compradors dels tiquets i, per tant, no contactarà directament amb qui hagi adquirit el número premiat.