Les ‘Vesprades d’estiu a la Seu’

Les ‘Vesprades d’estiu a la Seu’ 570 600 Seu de Manresa

La basílica Santa Maria de la Seu ha convocat tres visites guiades a l’equipament els dies 18, 19 i 20 de juliol de 2018. Es tracta d’unes visites molt especials, ja que es faran quan la basílica quedi tancada al públic (a partir de les 19.30h) i, per tant, l’ambient serà del tot reservat i especial.

El recorregut de la visita inclourà el claustre, la nau central (on es podrà apreciar el canvi de llum del vespre a través dels seus vitralls i rosassa) i la primera coberta, des d’on es podrà gaudir del capvespre manresà amb unes vistes privilegiades de la ciutat.

Les visites seran una prèvia als concerts del cicle “Sons del camí” que se celebraran aquells mateixos dies al Parc de la Seu (el dimecres 18 de juliol) i a l’atri de la basílica (dijous 19 i divendres 20). L’horari de tots els guiatges serà de 19.30h a 20.45h i, així, els assistents als concerts podran seguir la visita i acabar la jornada amb un concert del cicle de músiques contemplatives de Manresa. Ara bé, són dos actes independents i, per tant, es pot assistir als guiatges sense anar als concerts i viceversa.

Per inscriure’s a les visites ‘Vesprades a la Seu’, cal reservar plaça trucant al 93.872.15.12 o bé enviant un email a gestio@seudemanresa.cat . El preu és de 6?/persona, menors de 16 anys, gratis.