La Seu i AIMS programen un gran concert a la Basílica

La Seu i AIMS programen un gran concert a la Basílica 600 600 Seu de Manresa

La Basílica de Santa Maria de la Seu i AIMS, l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona, han programat un concert al temple el proper 11 d?agost de 2018 a les 20.00h.

L’AIMS Festival és un cicle de concerts que organitza actuacions de solistes de les principals orquestres i òperes d’arreu del món i catedràtics d’algunes de les escoles superiors de música de primer nivell internacional. A la Seu hi actuaran l?organista Johannes Geffert, la violinista Simone Zgraggen i el violoncel·lista Hillel Zori.

Es tracta del primer concert de l’Acadèmia a la Basílica i l’únic que oferiran a la capital del Bages durant la gira AIMS 2018. L’acte es desenvoluparà a l?altar major de la Seu i s’utilitzarà l’orgue de la basílica que omplirà tot l’espai amb música d’altíssima qualitat.

El programa inclourà temes com “Kirchensonaten” per a 2 violins, violoncel i orgue de W.A. Mozart, “Arioso I Rondo patetico” op. 40 per a violí i orgue de Gustav Jensen, Preludi i Fuga sol major op 37,1 per a orgue de F.Mendelssohn Bartholdy, Sonata del rosario per a violí sol d?H.I. Biber i “Adagio i Fuga op. 150” per a violí i orgue de J.G. Rheinberger.