Joc dels Museus

El joc dels Museus de Manresa

El joc dels Museus de Manresa 1065 710 Seu de Manresa

La Basílica Santa Maria de la Seu juntament amb els equipaments museístics de la ciutat incentivats per l’Ajuntament de Manresa han presentat “El joc dels Museus”. La proposta s’emmarca en el programa del Dia Internacional dels Museus i té la voluntat de fomentar la visita de famílies als musues de la ciutat d’una manera divertida.

Per participar al “Joc dels Museus” s’ha d’aconseguir el fulletó del joc a un dels equipaments participants (la Seu, el Museu de Manresa, el Museu de la Tècnica, el Museu de Geologia Valentí Masachs, l’Espai Manresa 1522 i el Centre d’Interpretació medieval del carrer del Balço), l’Oficina de Turisme de Manresa o el Centre Cultural del Casino.

A través d’una història pensada per al públic infantil, els participants del joc hauran d’aconseguir un total de 6 cromos corresponents a una obra de cadascun dels espais i resoldre un enigma. Un cop completat el fulletó amb els cromos de totes les peces i obtingudes les sis respostes, es trobarà la pista per obtenir el premi final.

El Joc dels Museus és una proposta gratuïta i totes les famílies que ho vulguin hi poden participar fins el dia 30 de juny.