Concert de Nadal

Concert de Nadal 1920 1080 Seu de Manresa

El proper 21 de desembre la Basílica de la Seu de Manresa oferirà, per primer cop, un concert de Nadal, amb la intenció que aquesta cita esdevingui una tradició anual per celebrar l’arribada de l’època nadalenca.

Per aquest concert inicial es comptarà amb el grup sallentí The River Troupe Gospel, que ja va oferir una actuació màgica a la basílica l’any 2018, amb gran èxit.

Aquest cor, dirigit per Vicen Alfonso i Jaume Riu, va néixer al 2010 i actualment compta amb més de 50 cantaires i l’acompanyament musical de la Banda TRTG.

La d’enguany és una proposta artística que combina energia, força, sentiment, il·lusió i un repertori variat de temes gospel i “tribute”; un homenatge a artistes que han marcat la història de la música.

Dia: 21/12/2023
Hora: 20.30h
Preu: 8€
Comprar entrada: aquí.

The River Troupe Gospel

En els seus tretze anys d’activitat, el cor ha actuat a Sallent, Cabrianes, Berga, Arbúcies, Torrelles de Llobregat, Monistrol de Montserrat, Les Brucardes, Navarcles, El Pont de Vilomara, Cal Pons (Puig-reig), Calders, Avinyó, Monistrol de Calders, El Xaloc, Castellnou de Bages, Mura, Santa Maria de l’Estany, La Massana (Andorra), Bellver de Cerdanya, Avià, Navàs, Graugés, Sant Mateu de Bages, Camps, Sant Fruitós de Bages, Sant Salvador de Guardiola,  en tres ocasions a la sala gran del Teatre Kursaal de Manresa (2015,2017,2022), a la Seu de Manresa, als actes de celebració dels 10è aniversari del Teatre Kursaal, a part d’altres concerts a la capital del Bages.

El mes de juliol 2019 van actuar per primer cop al Festival Internacional de Cant Coral de la Catalunya Central a Castellbell i el Vilar. També ha realitzat col·laboracions amb la cantant i estrella mundial de la música house Rebeka Brown, amb qui van cantar a la sala de festes Àtic de Barcelona i a la Gay Pride 2013 a l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona davant de més de 30.000 espectadors. També han actuat amb el grup Deudeveu interpretant un tema conjunt en el concert que el grup guanyador del concurs de TV3 “Oh happy day! va fer a Sallent el 2014.