Trio Héxié

La Comissió de l’orgue encara el nou curs amb més propostes culturals

La Comissió de l’orgue encara el nou curs amb més propostes culturals 1080 1080 Seu de Manresa

Després d’organitzar dos concerts amb molt èxit el passat mes d’agost, la Comissió de l’orgue del cor de Catalunya presenta dues noves actuacions per començar el curs carregats de música i de cultura. Per començar, el mes de setembre el Trio Héxié oferirà un concert en acústic i de petit format i el mes d’octubre la Unió Musical del Bages actuarà per primera vegada a la basílica manresana.

El trio de flauta, violí i violoncel Héxié convidarà els assistents a fer un viatge sensorial a través de les músiques més emblemàtiques de cada època que evocaran paisatges, records i emocions ja que formen part de la vida quotidiana. Aquest viatge començarà a l’antiguitat i arribarà fins als nostres dies i, acompanyant la interpretació, els mateixos músics faran  petites explicacions sobre les obres per aprofundir en l’experiència del concert. Héxié és una formació integrada per Oriol Carceller (flauta), Marta Carceller (violí) i Adriana Alsina (violoncel), tots ells nascuts i afincats a la Catalunya central.

La Unió Musical del Bages presentarà una proposta molt especial per celebrar la seva primera actuació a l’interior de la basílica Santa Maria de la Seu de Manresa. El seu repertori, format per obres de música clàssica fins a contemporània, música popular, bandes sonores i musicals entre d’altres de ben segur que omplirà tots els racons del temple.

El concert del Trio Héxié serà dissabte 4 de setembre a les 21.00h i tindrà un preu de 10€, import que servirà per costejar les despeses dels concerts i com a donatius per a la campanya de restauració de l’orgue del cor de Catalunya. Les entrades només es podran comprar el mateix dia dels concerts a taquilla. L’acte de la UMB serà el 30 d’octubre al vespre i properament s’informarà sobre l’hora.

Podeu consultar tota la informació sobre la campanya “Restaurem l’orgue del cor de Catalunya” aquí.