Jornada de Primavera de l’ISCRVic

Jornada de Primavera de l’ISCRVic 1920 1080 Seu de Manresa

La Seu de Manresa acull la Jornada de Primavera de l’Institut Superior de Ciències Religioses de Vic, en el marc del VI Congrés Català de Filosofia. Un programa configurat amb personalitats de renom i formades dins l’àmbit de la filosofia i el “saber”

La Jornada de primavera de l’ISCRVic d’enguany tractarà sobre “La mort i el més enllà” i se celebrarà el divendres 16 de juny a la Sala Gòtica de la Seu
de Manresa. El simposi constarà de quatre ponències que abordaran el tema de la mort des de diversos autors i perspectives. Les ponències es portaran a
terme al llarg del matí, de 10 a 12 hores, i a la tarda, de les 15.30 a les 17.30h. El Simposi serà presidit pel Dr. Joan Torra, Degà de la Facultat de Teologia de Catalunya i professor de l’ISCRVic.

El programa de la jornada consta d’intervencions com “La mort i el més enllà” en Agustí d’Hipona a càrrec del Dr. Abel Miró, professor i secretari acadèmic de l’ISCRVic i la Univesitat de Barcelona; “La mort i el més enllà en Sant Tomàs” a càrrec del Dr. Ignacio Guiu, professor titular de Metafísica de la Universitat de Barcelona. “Mort i resurrecció en Guillem d’Ockham i Francisco Suárez”, a càrrec del Dr. Andreu Grau, professor de Filosofia Medieval al Departament de Filosofia de la Universitat de Bacelona; “La mort i el més enllà en Jaume Balmes” a càrrec del Dr. Miguel Candel, professor de filosofia antiga i medieval a la Universitat de Barcelona. I el final de la jornada es portarà a terme un espai de reflexió i conclusions extretes de totes les ponències i compartides amb totes les persones assistents.

El Simposi és organitzat per l’ISCRVic, en col·laboració amb la secció de filosofia medieval de la Societat Catalana de Filosofia i s’emmarca dins del del VI Congrés Català de Filosofia, tindrà lloc a Manresa els dies 15, 16 i 17 de juny. 

Totes aquelles persones interessades a participar-hi poden enviar un correu a secretaria@iscrvic.org o trucar al 938861555.