Concert de gospel solidari

Concert de gospel solidari 424 600 Seu de Manresa

La Seu acollirà el concert “El Bages, terra d?acollida” amb la participació del Cor de Gospel Sant Cugat i en benefici del programa d’acollida de persones refugiades de la Llar Sant Joan de Déu.

Des de finals del 2017, la Fundació Germà Tomàs Canet de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu porta a terme a Manresa el programa de Protecció Internacional, un programa d’acollida de persones refugiades que es troben en situació de vulnerabilitat. Els seus usuaris són famílies amb fills menors d’edat que han sol·licitat asil a l’estat espanyol com a conseqüència de conflictes armats, crisis humanitàries o persecució als seus països d’origen.

En una primera fase, el programa els ofereix acollida a la Llar Sant Joan de Déu, on tenen cobertes les seves necessitats bàsiques i reben el suport de diferents professionals per tal de preparar-los per poder iniciar, més endavant, una vida autònoma fora del centre. Aprendre l’idioma, buscar un lloc on viure, escolaritzar els més menuts o començar la recerca de feina són algunes de les activitats prioritàries. Passats sis mesos, s’instal·len en un pis de lloguer i continuen la seva pròpia trajectòria vital al territori. Fins al moment, el programa ha atès prop de dues-centes persones de quinze nacionalitats diferents. Ajuda’ns a fer que siguin moltes més i a oferir-los la millor acollida i hospitalitat!

Entrades a la venda a www.ticketea.com amb funcionament de taquilla inversa (l’assistent decideix quin import vol pagar). També es pot fer un donatiu Fila Zero si es vol col·laborar amb l’acte sense assistir-hi.

El concert serà el diumenge 2 de juny a les 17.00h a la basílica.