Visita de la Salle de Manresa

Els centres educatius de Manresa segueixen visitant la Seu

Els centres educatius de Manresa segueixen visitant la Seu 1440 1079 Seu de Manresa
Des de la gestió turística i cultural de la Seu de Manresa s’ha fet una crida a tots els centres de primària i de secundària de la ciutat perquè segueixin visitant el temple i ha rebut una resposta molt positiva. Degut a la situació de pandèmia derivada de la Covid-19 i al tancament municipal, el nombre de visitants a la basílica ha notat una forta devallada. És per això que a mitjans del mes de gener de 2021 es va contactar amb els centres educatius de Manresa per explicar-los que la basílica segueix oberta i encoratjant-los a visitar-la amb els seus alumnes. Des de llavors, s’han rebut sol·licituds de 6 visites guiades i de 4 visites lliures a l’equipament.
La Seu de Manresa ofereix dos tipus de visites escolars:
  1. Visita lliure: els docents s’encarreguen de la gestió del grup i de tots els continguts. Es pot visionar l’audiovisual introductori i accedir al claustre, l’Espai Oliba, la nau, el baptisteri i la cripta.
  2. Visita guiada: un guia explica conceptes com el romànic i el gòtic, el context de construcció del temple o la Manresa medieval adaptant el seu discurs al currículum escolar. A més, el recorregut i continguts es poden adaptar als interessos i necessitats de cada grup.
L’objectiu de les visites escolars és donar a conèixer la basílica manresana, que és una de les grans joies del gòtic català, i posar en valor el patrimoni cultural de la ciutat despertant la curiositat dels alumnes a través de la descoberta i l’observació. Per rebre més informació o fer reserves de visita podeu contactar-nos a: gestio@seudemanresa.cat // 93 872 15 12.