Tornen les Vesprades d’estiu a la Seu

Tornen les Vesprades d’estiu a la Seu 800 533 Seu de Manresa

La basílica Santa Maria de la Seu proposa tres visites guiades a l’equipament en un horari poc habitual: el capvespre. Es tracta d’unes visites molt especials, ja que es faran quan la basílica quedi tancada al públic, en un ambient reservat i íntim, i s’accedirà a un espai privilegiat: la primera coberta.

El recorregut inclourà el claustre, la nau central (on es podrà apreciar el canvi de llum del vespre a través dels seus vitralls i rosassa) i la primera coberta, des d’on es podrà gaudir del capvespre manresà amb unes vistes privilegiades de la ciutat.

Les “Vesprades d’estiu a la Seu” seran una prèvia als concerts del cicle “Sons del camí” que se celebraran aquells mateixos dies al Parc de la Seu (dimecres 24 de juliol) i a la nau central de la basílica (dijous 25 i divendres 26). El recorregut per la basílica finalitzarà just a temps perquè tots aquells qui ho vulguin puguin assistir als concerts i, així, gaudir d’una jornada de patrimoni i música d’allò més enriquidora.

Es tracta de la segona edició de les Vesprades, ja que l’any 2018 ja es van oferir 3 sessions de visites que van ser tot un èxit de convocatòria.

Horaris, preus i reserves

Les visites de dimecres 24 i divendres 26 seran de 19.30h a 20.45h i la de dijous 25 serà de 19.00h a 20.30h.

Per inscriure’s a les visites “Vesprades a la Seu”, cal reservar plaça trucant al 93.872.15.12 o bé enviant un email a gestio@seudemanresa.cat. El preu és de 6€/persona, menors de 14 anys, gratis.