Regala Cases d'Oliba

Aquest Nadal, Regala Cases d’Oliba

Aquest Nadal, Regala Cases d’Oliba 1920 1080 Seu de Manresa

7 grans conjunts arquitectònics del cor de Catalunya, entre els quals la Seu de Manresa, posen a la venda ‘Regala Cases d’Oliba’, un original regal de Nadal pensat per a amants de la cultura, l’art i el patrimoni

‘Regala Cases d’Oliba’ és una targeta que permet visitar la Basílica de la Seu de Manresa (Bages), el Monestir de Santa Maria de l’Estany (Moianès), la Catedral de Sant Pere de Vic (Osona), el Museu Episcopal de Vic (Osona), el Monestir de Sant Pere de Casserres (Osona), el Monestir de Santa Maria de Ripoll (Ripollès) i el Monestir de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès).

L’obsequi es pot comprar al web de Cases d’Oliba en dos formats:

  • Targeta regal: per un preu de 30€ i en format físic.
  • Val regal: per 25€ i en format de document digital que es pot imprimir o enviar per correu electrònic a la persona regalada.

En tots dos casos, l’import del conjunt de les entrades suposa un estalvi del 30% sobre el preu original de les entrades a cada equipament.

Les restriccions de mobilitat provocades per la pandèmia, van propiciar que moltes persones fessin una aposta per les vacances i escapades de proximitat. ‘Regala Cases d’Oliba’ és un producte que s’ha pensat per conèixer el patrimoni cultural de màxim nivell de la Catalunya interior. Les entrades tenen vigència d’un any a partir de la data d’adquisició.

Regala Cases d’Oliba es pot comprar en línia fent clic aquí.

CASES D’OLIBA

Cases d’Oliba és una iniciativa que vol donar a conèixer el patrimoni amb arrels mil·lenàries que guarda l’empremta del bisbe i abat Oliba (971-1046). Més enllà de la seva dimensió d’espais per al culte, aquests monuments són autèntics tresors patrimonials. Aquesta iniciativa del departament de Patrimoni Cultural del Bisbat de Vic es va presentar l’estiu de 2020.

A través del seu portal web www.casesdoliba.cat, s’ofereix entrades per visitar aquests espais i també una agenda d’activitats culturals i turístiques d’aquests equipaments.