La Seu organitza visites teatralitzades per la Fira de Aixada

La Seu organitza visites teatralitzades per la Fira de Aixada 800 531 Seu de Manresa

La Fira de l’Aixada 2018 comptarà amb una activitat de descoberta i teatre dirigida a tots els públics: les visites teatralitzades a la primera coberta de la Seu. 
El guia d’aquesta activitat serà Berenguer de Montagut, mestre d’obres de la basílica, que acompanyarà els visitants en el seu ascens per les 70 escales que condueixen des del claustre fins a la coberta. 
L’arquitecte, interpretat per l’actor David Ribera, explicarà en quin punt constructiu es troba la seva obra, les tècniques arquitectòniques que ha fet servir i convidarà el públic a fer un esforç d’imaginació per intentar projectar com serà el temple medieval de la ciutat quan estigui acabat de construir. 
La visita és una manera amena i divertida d’explicar a públics de totes les edats el context de construcció de la Seu de Manresa i també de gaudir d’una perspectiva diferent del monument i de les vistes privilegiades de la ciutat i de la Fira que ofereix.

Horaris i preus 
Dissabte 24 i diumenge 25 de febrer es faran 5 visites teatralitzades a les 11.00h, les 12.00h, les 13.00h, les 17.00h i les 18.00h. El preu de la visita serà de 3€/persona i els menors de 7 anys hi tindran accés gratuït. Les entrades es podran comprar el mateix dia a la Seu.

Durant la fira de l’Aixada, la Basílica estarà oberta al públic de 10.00h a 14.00h i de 16.00h a 20.00h. Diumenge es tancarà a les visites turístiques de 17.30h a 19.00h perquè s’hi pugui celebrar el Via Crucis. Les misses seguiran els horaris habituals.