La Seu de Manresa obre canal de Youtube per celebrar l’Eucaristia per internet

La Seu de Manresa obre canal de Youtube per celebrar l’Eucaristia per internet 4618 2582 Seu de Manresa

El passat dissabte 14 de març, la basílica Santa Maria de la Seu de Manresa seguint les directrius del Bisbe de Vic, es va afegir al gran nombre d’espais tancats per la crisi sanitària provocada pel Covid-19. D’aquesta manera, tots els feligresos han quedat sense poder accedir al seu espai de pregària de referència.

Des d’avui, dijous 19 de març de 2020, la Basílica Santa Maria de la Seu de Manresa disposa d’un canal de Youtube on, a partir de demà, s’hi compartirà la missa del dia amb els textos pertinents. Així, cada dia tots els fidels podran accedir a l’Eucaristia des de l’espai on estiguin fent el seu confinament a través de l’ordinador, tauletes o dispositius mòbils.

Les peces estaran presentades per Mn Joan, rector de la Seu de Manresa, que ha volgut fer un pas endavant i ser al màxim de creatiu en aquesta proposta que permetrà obrir virtualment la basílica a totes aquelles persones que busquin un espai de pregària, sempre tenint en compte les indicacions sanitàries per evitar la propagació del coronavirus.

El primer vídeo compartit al nou canal de Youtube de la Seu de Manresa és una presentació d’aquest nou sistema de celebració de l’Eucaristia i el podreu veure aquí.